Általános Szerződési Feltételek


Üdvözöljük a Skipatika ügyfelei között. Kérjük, mielőtt online időpontfoglalását elküldené, az alábbiakat szíveskedjen alaposan átolvasni!

 

A szolgáltató adatai

 

Az Ön által megrendelt szolgáltatások eladója:
Szegő Attila egyéni vállalkozó – skipatika.hu (továbbiakban skipatika.hu)

Cím:                                       2040 Budaörs, Beregszászi u. 38. 1/10.
Adószám:                             68672344-1-33
Telefonszám:                      +36 70 940 1686
Nyilvántartási szám:         52082995

 

A rendelés módja


Interneten keresztül történő időpontfoglalás:

A skipatika.hu-n időpontot bárki foglalhat az időpontfoglalás oldalon, ehhez előzetes regisztráció nem szükséges. Az időpontfoglalás a síszerviz szolgáltatás idejét jelenti.

Az online foglalás elküldése:

Miután kiválasztotta azt a szervizcsomagot, amire szüksége van, és az adatokat kitöltötte az időpontfoglalás oldalon, a „Lefoglalom az időpontot” gombra nyomva, elküldi az foglalását.
Az időpontfoglalás oldalon az „Egyéb információ” mezőben közölheti speciális kéréseit a szolgáltatással kapcsolatosan. A megrendelés elküldése (=a megrendelés időpontja) és beérkezte után a skipatika.hu visszaigazolja az online foglalást, és tájékoztatja megrendelőt a pontos kiszállás idejéről. Ezzel kapcsolatban kérjük, olvassa el a rendelkezésre állás című pontot is.

Rendelkezésre állás:

Ha az online foglalás beérkezését követően a kiszállás az adott időpontban előre nem látható okból meghiúsul, akkor a skipatika.hu-nak jogában áll egy másik időpontot felajánlani, vagy a szolgáltatás teljesítésétől visszalépni.

Árak:

Amennyiben a skipatika.hu-nál hiba vagy hiányosság lép fel a szolgáltatásnál vagy az áraknál, a skipatika.hu fenntartja a jogot a korrekcióra. A skipatika.hu ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatja a megrendelőt az új adatokról. A megrendelő ezt követően vagy még egyszer megerősíti a megrendelést vagy a skipatika.hu elállhat a szerződéstől.
A skipatika.hu-n található szolgáltatási árak magyar ÁFÁ-val (alanyi adómentes, 0%) együtt értendő!

 

A megrendelés tárgyának lényeges tulajdonságai

 

A megrendelt szolgáltatás jellemzőit a szerviz aloldalból tudhatja meg részletesen. A kiszállás díját az időpontfoglalás űrlap tartalmazza, a foglalás elküldésével ezt is ki tudja választani, illetve ennek tényét elfogadja.

Fizetési lehetőségek

A fizetés a helyszínen, az időpont foglalás oldalon megadott időpontban, a szolgáltatás elvégzése után esedékes.

Szavatosság és jótállás

A szolgáltató a síszerviz megtörténte után a síléc vagy snowboard nem megfelelő használatából, tárolásából és szállításából származó hibáért felelősséget nem vállal.
Szolgáltató az adott munka elvégzése után szóban jelzi az adott munkára vonatkozó garanciát.

Az elállás joga:

Az online foglalás elküldése után a szolgáltatás a kiszállási nap előtt legkésőbb 2 nappal mondható.